zondag, oktober 4

uit de hand gelopen



Het oorspronkelijk plan was de keuken een beetje op te peppen. wat verven, wat herinrichten. Maar toen gingen de muurtegels eraf, werd de gootsteen uitgebroken, moest er geplaasterd worden (en het drogen wil niet zo goed lukken en het glasvlies wat er al tegen hing moest er dan weer gedeeltelijk af). De wasmachine moet plaats maken voor de diepvriezer en dus moet er ergens anders plaats gemaakt worden voor de wasmachine en dus moest het gangetje ook onder handen genomen worden. Deur eruit, muurtje metsen, raam erin, plaasteren en hé, waarom die andere deur ook niet meteen dichtmetsen? Het nieuwe haardvuur is gelukkig intussen ook wel werkzaam en we kregen een prachtige aquarium (200liter!)in onze schoot geworpen.

Dus nog steeds stof, rommel en binnenkort een hoop visjes** erbij.

**na wat lezen blijkt dat het aquarium opstarten nu niet zo simpel is--het mag dus al niet bij een raam of deur maar dat kan dus niet anders---, dus wie er ervaring mee heeft mag gerust tips geven.

4 opmerkingen:

Tamara zei

Ik krijg al de kriebels als ik denk aan het stof, de rommel en het ongemak. Maar het resultaat is een grote troost natuurlijk. Goed gewerkt en courage! :)

elke zei

Pleister moet ontzettend lang drogen en het vocht moet naar buiten kunnen. In de winter pleisteren betekent: stoken met de ramen open. Maar deze tip komt blijkbaar te laat...
Succes met de verbouwingen. Het is hier niet veel beter.

Anoniem zei

amai jullie vliegen er duidelijk in

Nicole zei

Raar is dat hè, hoe zo'n verbouwing een eigen leven gaat leiden.